Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

 

Η ενίσχυση του βιογραφικού των ανέργων θα πραγματοποιηθεί, μέσω της κατάρτισής τους, της πρακτικής άσκησης σε ιδιωτικές εταιρείες, αλλά και της πιστοποίησης των προσόντων τους. Ο αριθμός των ωφελουμένων ανέρχεται πλέον σε 23.000 ανέργους, αντί του αριθμού των 16.000 που προβλεπόταν αρχικά. Επιπλέον, προβλέπεται για το 50% των ωφελουμένων (11.500 άνεργοι) εγγυημένη απασχόληση με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα που δραστηριοποιούνται στους δυναμικούς κλάδους της οικονομίας, δηλαδή: Εμπόριο, Logistics, Έργα υποδομής και Τεχνικά επαγγέλματα, Τουρισμός, Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, Περιβάλλον-Διαχείριση Στερεών και Υγρών Αποβλήτων, Τρόφιμα-Ποτά, Ενέργεια, Βιομηχανία και Αγροτικός Τομέας. Οι αποδοχές των ωφελουμένων θα είναι αυξημένες, σε σχέση με τον προηγούμενο σχεδιασμό, δηλαδή ο κάθε άνεργος που θα συμμετέχει στο πρόγραμμα, θα λαμβάνει εκπαιδευτικό επίδομα 600 ευρώ, επίδομα πρακτικής άσκησης 2.000 ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι ο κάθε άνεργος θα λαμβάνει για τέσσερις μήνες επαγγελματικής κατάρτισης και πρακτικής άσκησης συνολικά 2.600 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των κρατήσεων. Ο καταρτιζόμενος που θα προσληφθεί θα λαμβάνει, μαζί με την εργοδοτική συμμετοχή, 5.500 ευρώ.

Το ΚΕΚ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ θα συμμετάσχει ως πάροχος κατάρτισης στα πλαίσια του προγράμματος αυτού και θα υλοποιήσει σε συνεργασία και με τις επιχειρήσεις πρακτικής άσκησης, καινοτόμα προγράμματα κατάρτισης προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ανέργων, με επιπλέον πιστοποίηση από αναγνωρισμένους φορείς.

Τα δικαιολογητικά συμμετοχής είναι τα εξής:

 • ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
 • ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
 • ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ
 • ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ  ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ.
 • ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ IBAN, ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
 • ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΦΟΡΙΑΣ  - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-  (ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ  Ή ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΟ ΑΠΟ TAXIS NET).
 • ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ:  Α.Φ.Μ. , Α.Μ.Κ.Α. (ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ   Α.Μ.ΙΚΑ.).
 • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
 • ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΣΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ Ή ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

 

 Επικοινώνησε τώρα με το ΚΕΚ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ και δήλωσε συμμετοχή!

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες

 

ΚΕΚ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ

 

 1. Λιοσίων 117, Πλ. Αττικής,

 

210-8254264/210-8213160/ 6938725372

 

Fax: 210-8210418

 

 1. Αγ. Ιωάννου Θεολόγου 15, Περιστέρι,

 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας:

 

 • 210-5755099

 

Fax: 210-5746278

 

e-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

www.eyklidis.gr